Disesuaikan

CUSTOM INGREDIENTS, FORMULA AND SHADES

BAHAN CUSTOM, FORMULA LAN WAYANG

Kita bisa nggawe formula khusus miturut kebutuhan pelanggan, sing kalebu Matte, shimmer, glitter, metallic, bubuk ditekan, multichrome, bahan lsp. Kabeh palet eyeshadow bisa uga bebas banget lan vegan.

CUSTOM PACKAGING

PAKET KUSTOM

Kita ndhukung kustomisasi kemasan nganggo macem-macem bahan: Palet karton, palet plastik, kothak kayu, kanthi fungsi magnetik lan liya-liyane. Lan uga menehi label pribadi, gawe merek dhewe nganggo logo.

CUSTOM PRINTING TECHNIQUES

TEKNIK Cetakan CUSTOM

We offer UV, Silk Printing, Embossing, stampping panas lsp.

Produk Panas

SET BRUSH MAKEUP

Gawe SET BRUSH

 

Kasedhiya warna bulu, bulu, ferrule, gagang lan pengepakan.